Fiscaal advies en fiscale aangiften
U bent hier: Home » Vakgebieden » Fiscaal advies en fiscale aangiften

Fiscaal advies en fiscale aangiften

Iedere ondernemer heeft te maken met fiscale wetgeving. Onze fiscalisten adviseren u graag over de juiste ondernemingsstructuur. Hierbij kunnen wij u adviseren over uw huidige structuur of deze samen met u wijzigen in een meer passende organisatiestructuur voor uw onderneming. Wij zijn van mening dat uw ondernemingsstructuur bij u moet passen en niet omgekeerd.

Verder nemen wij u graag uw fiscale aangiften uit handen. Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, successierecht, omzetbelasting en loonaangiften, u kunt hiervoor bij ons terecht. Ook de begeleiding van een controle door de belastingdienst behoort tot onze specialiteiten.

Onze accountants en fiscalisten werken nauw samen. Uiteraard werken wij ook graag samen met uw accountant. Fiscale mogelijkheden en risico's worden zo veel gemakkelijker opgemerkt. De samenwerking maakt dat we u een goed en volledig fiscaal advies kunnen geven.

Fiscaal advies voor de toekomst

We maken een financiële planning voor de toekomst. Die houdt niet op bij de onderneming zelf maar kijkt ook naar de balans met uw privé vermogen. Zie hiervoor ook ons product Estate planning.

Contactformulier Bel mij terug
 
separator